خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام
خانه / عمران / پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي ۶ص

پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي ۶ص

پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي ۶ص

فرمت فایل: ورد – Word  کتاب سبز – قابل ویرایش ) 
 
تعداد صفحه : ۶پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي اجراي سامانه «HACCP» در يك كارخانه نيازمند يك سيستم (GMP) مي باشد كه مهمترين نكات آن عبارتند از: ۱- طراحي تأسيسات (طرح اوليه، جاده، طراحي سقف، كف و ديوارها، تهويه و … ) ۲- بهداشت محيط كار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفوني كننده، شستشو كف و … ) ۳- نابودسازي ضايعات (شستشو و ضد عفوني كردن، دفع مواد زانو و فاضلاب) ۴- مبارزه با جانوران موذي…

درباره ی مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *