خانه / دام و طیور / تحقیق کامل درباره “ارزش و اهميت شير در تغذيه انسان” ۸۶ صفحه
کد مطلب:94255

تحقیق کامل درباره “ارزش و اهميت شير در تغذيه انسان” ۸۶ صفحه

قسمت هایی از فهرست و محتوا

موقع زايش (فصول):
تفاوت‌هاي نژادي:
اثر عوامل ژنتيكي و محيطي بر توليد شير و تاوهاي شيري
فيزيولوژي پستان:
تلقيح مصنوعي:
اهميت توليد مثل:
بخش توليد مثل:
فوريت‌هاي دامداري
ضد عفوني كردن دام و دامداري:
بهداشت دام و دامپروري
خوراك دادن به گاوهاي خشك
تغذيه‌گاوهاي شيري در مرتع:
تغذيه‌ي گاوهاي شيري
نژادهاي خالص پرورش در ايران
تعريف دوره‌ي شيردهي (لاكتاسيون)
نكات مورد توجه در ركوردگيري ماهانه:
روش‌هاي ركوردگيري
• پستانك – حجم پستانك
• شكل پستان
• حجم پستان
دستگاه گوارش خون:
رشد و نمو دستگاه گوارش:
طبيعت حيوان
علائم گاوهاي شيري
ارزش ظاهري گاوهاي شيري:

و…………….

 

شير به عنوان يكي از كامل‌ترين غذاهاي طبيعت شناخته شده است و غذاي منحصر به فرد بچه‌هاي تازه متولد شده پستانداران است و تنها منبع غذايي در ۳-۲ ماه اول زندگي است.

اهميت توليد شير تنها از نظر غذايي و تغذيه نمي‌باشد. گوساله يا بره‌ي تازه متولد شده براي اين‌كه خوب رشد كند و در مقابل امراض مقاومت داشته و صاحب بنيه خوبي شود و در آينده توليد خوبي داشته باشد، بستگي به مقدار و كيفيت شيري كه در دوره‌ي شيرخوارگي مي‌خورد، دارد.

شير به خاطر داشتن سه جزء تركيب دهنده‌اش يعني كلسيم، پروتئين و ويتامين، در جيره غذايي داراي اهميت ويژه‌اي است. پروتئين شير مركب از آلبومين و گازئين و گلبولين است كه از پروتئين‌هاي با كيفيت و بسيار خوب بوده و در ساختمان ماهيچه‌ها و ترميم بافت‌هاي بدن بكار مي‌رود. قند شير يا لاكتور يك منبع انرژي خوبي بوده و به آرامي جذب بدن مي‌شود و در جذب كلسيم و فسفر نقش عمده‌اي دارد.

 

ارسال به هم میهنهم میهن

درباره ی mohsen

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *